BEAUTY

Nagels knippen, lakken, gezichtsmaskers, tijdelijke tattoos ?

Vraag naar onze voorwaarden (volgens beschikbaarheid van schoonheidsspecialistes)

MASSAGES

De massage gebeurt met een neutrale massageolie of met warme etherische olie. Je kleding moet dus uit. Voor de hygiëne en om uw kledij niet met de massage-olie te besmeuren krijgt U van ons aangepast wegwerpondergoed. Bij een voetmassage hoeven enkel uw schoenen en sokken uit.

Na de massage krijg je de tijd om rustig te 'ontwaken', eventueel een douche te nemen en je aan te kleden. We sluiten de sessie af met een drankje.

Voet Massage
30 min - € 40Hierbij worden de reflexpunten en de energiestromen van de voet gemasseerd. De eigen genezingskracht van het lichaam kan gestimuleerd worden door bewerking van deze reflexpunten. Stress en spanningen worden hierdoor ook verlicht, waardoor het immuunsysteem sterker wordt.

 

Hot Stone Massage
​60 min - € 75De “hot stones” zijn zwarte basaltstenen die gevormd zijn uit hete lava, die door de eeuwen heen hun mooie en ronde vorm hebben gekregen. De combinatie van massage en de warmte en druk van de stenen en de heilzame werking van essentiële oliën, maken deze ervaring uniek.  Werkt hemels relaxerend en verkwikkend in op uw spieren, lichaam en geest.

 

Chinese Olie Lichaamsmassage
​30 min - € 40Deze "Tui Na" massage is een op shiatsu  gelijkende vorm van massage (dat wil zeggen drukpuntmassage), waarbij gebruik gemaakt wordt van het manipuleren van de spieren, gewrichten en ledematen. Ook het hoofd, schouders, nek en gelaat worden niet vergeten. De relaxerende massage word gegeven met etherische olie en brengt u volledig tot rust.

Chinese Olie Lichaamsmassage
​60 min - € 65Deze "Tui Na" massage is een op shiatsu  gelijkende vorm van massage (dat wil zeggen drukpuntmassage), waarbij gebruik gemaakt wordt van het manipuleren van de spieren, gewrichten en ledematen. Ook het hoofd, schouders, nek en gelaat worden niet vergeten. De relaxerende massage word gegeven met etherische olie en brengt u volledig tot rust.

Thaise Lichaamsmassage
​30 min - € 40Deze massage is bijna identiek als de Chinese massage (drukpuntmassage), maar is harder.

Thaise Lichaamsmassage
​60 min - € 65Deze massage is bijna identiek als de Chinese massage (drukpuntmassage), maar is harder.

Kruidenstempelmassage 
​60 min - € 75Scrub + Lichaamsmassage
​70 min - € 90Uw huid wordt ontdaan van de dode poriën, en gevolg door een deugddoende lichaamsmassage.