HET MASSAGE
CENTRUM

Heb je regelmatig pijn in je rug, schouders of gewrichten? Voel je je moe en lusteloos en kan je 's nachts toch niet goed slapen? Blijft die zeurende hoofdpijn maar aanslepen? De stress van het dagelijkse leven heeft jou duidelijk in zijn greep!

Hoog tijd voor jou om deze cirkel te doorbreken en wat aandacht aan jezelf te besteden: trakeer jezelf op een zalig uurtje massage-ontspanning na een zware werkdag.

Kuai Asian Massage biedt u een ruime waaier aan massages. Bij Kuai Asian Massage wordt altijd gebruik gemaakt van uitgelezen Aziatische en Europese kwalitatieve producten omdat wij onze klanten enkel het beste willen bieden. Gezond zijn voelt u niet enkel vanbinnen maar ziet u ook vanbuiten!Kuai Asian Massage staat voor kwaliteit aan betaalbare prijzen. Zodat u met een tevreden gevoel naar huis gaat en dat is ons streefdoel.De massages vinden plaats in een aangepast kader en gebeuren door geschoolde massagetherapeutes.
U kunt er genieten van een massage in een aangenaam verwarmde ruimte met zachte sfeermuziek op de achtergrond.Er zijn altijd verschillende therapeutes aanwezig. U stapt hier als herboren buiten !

Foto's

© 2015 by Kuai Asian Massage. Ondernemingsnummer 0633.940.926   Btw nr. BE 0633.940.926

  • s-facebook